En dag i Luleå | This is Linnéa.

This is Linnéa.

Annons

En dag i Luleå

   
   

Igår landade jag ganska så sent i Luleå. I morse tog jag sovmorgon och började dagen med en lång promenad längs vattnet, jättemysigt. Vädret var inget vidare, blåsigt och kyligt, men det gjorde mig inte så mycket. Jag lunchade på ett nytt ställe som jag hittade idag. “Sushi & Salladsbar”. 

Jag åt en supergod ekologisk sallad med lax, getost och pinjenötter tillsammans med en limedressing. Därefter utforskade jag staden och ett underklädes-set fick följa med mig hem. Jag ska visa er bilder på det i ett separat inlägg. Nu sitter jag på flygplatsen och ska styra kosan hem mot Stockholm. Det ska bli skönt. ❤️

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats