Ett besök i Nice, Frankrike | This is Linnéa.

This is Linnéa.

Annons

Ett besök i Nice, Frankrike

    
    
Hej på er fina läsare! Vilken fantastisk arbetsdag jag har haft idag. Dagen började med en tidig check-in vid 07:30 till Nice, Frankrike. Därefter vidare till Östersund. Det var extra roligt att jobba idag då jag flög tillsammans med min gulliga kursare Elin. Mycket skratt och jättetrevliga passagerare, då svischar bara timmarna förbi. 

Jag passade på att ta lite bilder under dagen. Hur vacker är inte solnedgången? Jag blev alldeles tagen. Man blir aldrig “mätt” på att titta på den färgade himlen. Det är verkligen en utav de mest fantastiska sakerna med att flyga. Denna utsikt och dessa vyer. Man blir lycklig i själen. 

Nu är det dags att sova! Nya äventyr väntar i morgon. Godnatt ❤️

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats