Rudolf, my love | This is Linnéa.

This is Linnéa.

Annons

Rudolf, my love

20131123-222343.jpg

20131123-222353.jpg

20131123-222402.jpg
Min älskade Rudolf är mer som en hund än en katt. Pratar jag med honom så svarar han mig, kommer jag hem från jobbet så möter han mig alltid vid ytterdörren, lägger sig alltid vid mig när jag sover, pussas genom att slicka mig på händerna, ropar jag på honom så kommer han.. Listan kan göras lång med saker som han gör. Jag är så glad att det här lilla livet finns hos mig och att jag räddade hans liv genom att flyga hem honom från Cypern till Sverige. Han ger en så mycket glädje och kärlek. Vi människor mår så mycket bättre av att umgås med ett husdjur. Det är vetenskapligt bevisat!

Katter är intelligentare än vad många tror. Det har kommit ut en bok nu i butikerna som handlar om en kille som bor på gatan och träffar en katt som hjälper honom under hans svåra tid. Självklart är det en sann historia. Den boken måste jag inköpa snarast!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats