Våren är påväg! | This is Linnéa.

This is Linnéa.

Annons

Våren är påväg!

20140225-125000.jpg

20140225-125005.jpg

20140225-125009.jpg
Titta vad jag hittade när jag var ute på en powerwalk! Snödroppar och några gula små blommor. Vårtecken på hög nivå. Idag är det kanonväder här i Örebro. Önskar att jag kunde vara ute hela dagen, men jag håller just nu på med ett litet projekt uppe på vinden. Jag målar nämligen gamla möbler vita. Det blir jättefint. Tänkte att jag skulle ha dem som rekvisita i min butik.

Jag öppnar på lördag! Kan ni förstå det? 🙂 Jag fattar det inte haha. Tiden har gått så snabbt. Snart är jag i mål. Förresten, så har min älskade lilla ögonsten Rudolf blivit lite galen tror jag. Inatt jamade han så mycket så jag höll på att bli tokig. Då släppte jag ut honom. Sen ville han in i morse, men han jamade fortfarande. Så nu är han ute igen. Är det inte månaden mars som gör katterna galna? Har hört något om att deras hormoner känner av att våren är påväg. Någon som vet? Nu ska jag fortsätta måla. Ha en fin dag!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats